1. Vii peale oma tööpäeva lapsed mitmeks tunniks õue, et naine saaks kas magada või lihtsalt omaette olla. Õues aga tegele nendega, mitte ära passi oma telefonis.

2. Lepi naisega kokku, et igal nädalal on tal kindel aeg (või mitu), et tegeleda oma asjadega ja sina tegeled samal ajal lastega. Seda aega võib muuta, aga sa ei tohi teha nii, et seda aega ei ole üldse.

3. Tee kodus vahepeal majapidamistöid, aga ära kekuta sellega naise ees. Võib-olla ta ei pane seda isegi tähele, aga sa ei pea seda tegema kiituse saamise jaoks.

4. Pane tähele, mida ta räägib. Kui tal on midagi poest vaja, aga lapsed on tatisena kodus, siis telli see talle või vii lõunapausi ajal koju.

5. Proovige kordamööda õhtusööki teha. Jah, ka sina oled peale tööpäeva väsinud, aga tema tööpäev kestab hommikust järgmise hommikuni ja niimoodi iga päev.

6. Selle asemel et küsida, kuidas sa saad abiks olla, otsi ise mõni asi, mis tegemist vajab, ja tee see ära.

7. Tee oma naisele hommikul kohv valmis ja jäta sinna kõrvale väike armas sildike.

8. Ütle oma naisele, kui õnnelik sa oled, et ta teie laste eest nii hästi hoolitseb.

9. Kallista ja musita teda iga päev. Ära unusta!

10. Tee talle õhtuti voodis massaaži ja ära oota midagi vastu. Küll see aeg tuleb. Mida rohkem sa talle pakud, seda rohkem soovib ta sulle samaga vastata.

11. Paku ise välja tegevusi nädalavahetusteks, mida terve perega teha, ja haara initsiatiiv oma kätesse.

12. Tegele lastega nädalavahetuse hommikuti, et naine saaks välja magada.

13. Kiida oma naist iga päev ja proovi tähelepanu pöörata mõnele kindlale asjale, et mitte lihtsalt öelda, kui tubli ta on.

14. Ära kritiseeri teda, kui ta ütleb, et ta on väsinud. Paku selle asemel oma abi.

15. Mitte mingil juhul ära võrdle teda teiste sõbrannadega, kellel on samuti lapsed. Iga suhe ja majapidamine on erinev. Toeta teda.

16. Peegelda tema emotsioone tagasi ja kui vaja, lase tal oma õlal nutta.

17. Õhtul koju jõudes säti talle valmis romantline vann ja tee endast kõik, et lapsed sel ajal teda sinna segama ei läheks.

18. Paku mõnikord välja, et viid lapsed nädalavahetuseks maale, et tema saaks oma sõbrannadega mõnusalt aega veeta.

19. Otsi mõnikord ise lapsehoidja, et te saaksite kas mõni tund või lausa paar päeva omaette olla ja oma suhtesärtsu taas lõkkele puhuda. Ära jäta seda korraldamist naise kaela.

20. Kui naisel on raske päev, telli talle koju tema lemmiksöök.

Allikas: Fatherly