Need on sulaselged märgid sellest, et sa oled väga suure südamega inimene, kellel on sügav hing. Sa oled väga eriline, sest sa ei soovi mitte kellelegi halba ja tahad iga päev muuta maailma paremaks paigaks. Need märgid näitavad kohe, et sa oled väga empaatiline ja armastust täis:

1. Sa ei karda välja näidata oma emotsioone, sa oled täiesti avatud raamat. Sellised inimesed ei suuda enda sees hoida viha ega vimma, sest nad väljendavad seda kohe ja teevad kõik korda.

2. Sa oled hapra südamega. Sa usaldad kõiki inimesi ja usud siiralt, et oma südames on kõik sama head nagu sina. See on armas, aga ära lase kellelgi end ära kasutada.

3. Sinu jaoks ei ole olulised materiaalsed asjad, sa hindad üle kõige kogemusi ja häid emotsioone, mis nendega kaasnevad.

4. Sa armud kiiresti, ehkki ei tunne seda inimest päriselt, tema esmamulje avaldab sulle kiiresti sügavalt muljet.

5. Sa oled lahke ja tahad alati kõiki aidata. Sa tead ja mäletad väga hästi, mis tunne see on, kui keegi ei ole sinu jaoks olemas.

6. Sa hoolid end ümbritsevast maailmast väga. Sa ei suuda vaadata, kui kellelegi haiget või ülekohut tehakse, mistõttu sa tormad kohe appi. Kahjuks võivad osad inimesed hakata sind kiiresti ära kasutama.

7. Sa armastad kunsti. Sinu südant soojendab kõik, mis on loomingulisusega seotud. Sa võid tundide viisi ise maalida ja naudid seda tegevust täiel rinnal.

8. Sa kipud väga kiiresti kiinduma kohtadesse ja inimestesse. Kui keegi või miski on sulle hea mulje jätnud, soovid sa, et see kõik jääks alatiseks nii.

9. Sa oled emotsionaalselt väga tundlik. Sa hakkad kergesti nutma, kui kasvõi mõni väike asi valesti läheb. Samas kui sa oled rõõmus, oled sa südamest õnnelik.

10. Sa märkad pisemaidki detaile. Kui teised inimesed näevad õue vaadates lihtsalt päikeselist ilma, märkad sina, kuidas päikeselaigus ukerdab väike mesimumm. Need detailid teevad sind üdini rõõmsaks.

Allikas: YourTango