Me oleme harjunud, et kui meie elus on raske hetk, siis me surume neid tundeid nii kaua alla, kuni lõpuks plahvatame. Kiire elutempo juures on selline tegutsemisviis hävituslik, sest lisaks pidevale halvale enesetundele võtab plahvatuslik moment lõpuks kõvasti aega.

Edukad inimesed kasutavad seda nippi, et tegeleda oma kurbade hetkedega: nad lubavad endale päevas 20 minutit, kus nad on õnnetud ja tegelevad oma negatiivsete emotsioonidega. Soovitame ka sinul seda proovida. Pane endale äratuskell 20 minuti pärast helisema ja otsusta, et nüüd terve see aeg sa tegeled pingsalt oma tunnetega ja nende analüüsimisega. Head tegevused, mida selle aja jooksul teha, on:

* Sõbrale helistamine. Räägi kallile inimesele oma murest ja küsi vajadusel abi.

* Tunnete analüüsimine. Miks sa nii tunned, mis selle põhjustas, kuidas saaks tulevikus sarnast olukorda vältida?

* Emotsioonidest kirjutamine. 20 minutit on piisav aeg, et kurbus endast välja kirjutada. Kui sa harrastad seda iga päev, saad lõpuks paksu märkmiku, mis kirjeldab sinu enesearengut.

Kui 20 minutit on läbi, tunne enda üle uhkust ja mine rahulikult oma päevaga edasi. Sa tead, et homme on sul jälle sama aeg oma kurbusega tegelemiseks, aga tänaseks on sellega kõik.

Allikas: The Everygirl