Ja need on:

1. Mida sa rikkuse kohta tegelikult usud?

Kas oled salamisi sisemuses veendunud, et rikkad inimesed on tegelikult petturid või valetajad? Kas usud, et vaesus muudab sind õilsamaks ja paremaks inimeseks? Kas kasvasid üles teadmisega, et raha on pattude võimaldamise vahend? Kõik need uskumused takistavad sul tegelikult rikkaks saamast ning õnnel sinu juurde tulemast.

2. Hea vs halb

Mille tellid, selle saad, see on kindel. Aga ainult hea olemisest ei piisa, et õnn ja edu meie juurde tee leiaks. Ajab ju närvi, kui näeme kõrvalt, kuidas amoraalsed valetajad ja õeluskotid rahahunnikute otsas istuvad ja head äraolemist naudivad?! Kui sa oled hea ja lahke, saadad välja head energiat, mis toob sulle kokkuvõttes rohkem tagasi, aga sellest ei piisa, et raha enda juurde meelitada.

3. Keskendud negatiivsele

See, millele oma energia suunad, kasvab suuremaks. Kui sa pidevalt korrutad endale, et sa teenid küll nii palju, et endale uued kingad lubada, aga autot ikka ei saa osta, siis nii see tingimata jääbki. Pöörates rõhu sellele, kui tänulik ja õnnelik sa oled, et sul on võimalik endale iga kell uued kingad osta, suurendad heaolutunnet ja head energiat enda ümber ning lood ruumi ja võimalusi selleks, et see autoraha ühel hetkel sinuni jõuaks. Mida rohkem oma olematut autot taga nutad, seda rohkem veeretab elu su teele asju, mille üle viriseda.

4. Pidev hala ja virin

Mitu avaldust sa päevas selle kohta teed, mis su elus kõik hästi on ja usjuvalt töötab? Aga mitu korda sa virised selle üle, et töö on nõme, kolleegid jobud, valitsuses on idioodid ja üleüldsegi — mis ilm see selline on?! Mida rohkem sa keskendud positiivsele ja jagad häid uudiseid, seda rohkem headust ja positiivsust su ellu tuleb.

5. Armukadedus

Enda teistega võrdlemine on kurnav ja mõttetu ajaraisk. Sa paned ennast arvama, et see, kellel läheb sinust paremini, on sinu eest justkui midagi ära võtnud ja sulle pole midagi jäänud. See ei vasta absoluutselt tõele! Sul on täpselt samasugune võimalus edu saavutada, sõpru leida, reisida vms. Kellegi teise õnn ei tule väga suure tõenäosusega sinu heaolu arvelt ega ohusta sinu võimalusi!

6. Keeldud tunnistamast

Oled omaenda närvilisusest ja õnnetusest nii ära kurnatud, et ei suuda enam teiste ja iseenda juures midagi head ja rõõmsat näha? Või usud, et oled ära teeninud komplimendid ainult oma lähikondsetelt ning teiste poolt sulle öeldud head sõnad ei kehti või ei vasta tõele? Iseenda ja teiste headuse märkamisest ja tunnustamisest hoidumine hoiab su juurest õnne ja edu eemale — kui lood head energiat, saad seda ka vastu.

7. Kulutamine vs kogumine

Muidugi on väga mõistlik tulevikuks raha kõrvale panna, aga kui see tähendab seda, et sa topid kõik ülejäägid sukasäärde ja norutad suurema osa oma elust lihtsalt selleks, et ühel hetkel varandusehunniku otsas surra, siis mis mõte sellel kõigel on? Naudi elu, luba endale midagi head, mine reisile, osta need kingad ja ela oma elu nii, et see pakub sulle tõelist naudingut.

8. Ogar töö vs välja teenimine

Paljud usuvad, et õige raha on ainult see, mis on tulnud ränkraske tööga. Kas määrad oma väärtust sellega, kui palju tööd ja vaeva sa oma töösse paned? See võtab sult igasuguse võimaluse elu nautida ja oma võimalusi suurendada. Jah, töösse panustamine on tähtis, aga sa oled väärt head ja mugavat elu ka siis, kui sa end oimetuks ei rüga.

Siin on veel mõned viisid, kuidas oma elu külluslikumaks muuta:

1. Naera rohkem, sest naer suudab likvideerida masendusest ja kurbusest tekitatud kahjud.

2. Tee komplimente, tunnusta, väärtusta, märka enda ümber ilusaid, andekaid ja häid.

3. Naudi ka väikseid asju: lõõgastav vann, päikesepaiste, maitsev kook, lemmikloomaga mängimine…

4. Ära virise. Ükskõik, kui hull asi ka poleks.

5. Tähista elu ja igapäevaseid hetki! Jõudsid iga päev õigeks ajaks tööle? Premeeri end! Oled sel aastal olnud tasakaalukam ja rõõmsam kui varem? Sa oled seda šokolaadi väärt!

6. Jaga rõõmu! Share.

7. Ole tänulik. Kirjuta märkmikusse iga päev üles asjad, mille eest sa tänulik oled!

Allikas: Daily Net