Sul on ükskõik teiste inimeste piiridest

Peresündmustel algatad poliitilisi vaidlusi, ehkki sul on palutud korduvalt lõpetada, või kommenteerid oma pojanaise valikuid? See tähendab, et sa ei hinda teiste inimeste piire ja sul ongi ükskõik, mida nad tunnevad. See näitab ka vähest empaatiavõimet.

Süüdistad pidevalt teisi inimesi

Kui sind on nurka mängitud ja sa ei suuda oma viga tunnistada, hakkad sa loopima suvalisi süüdistusi teiste, enda jaoks kallite inimeste suunas. Sa ei suuda iialgi tunnistada oma kaotust, sa arvad tõsimeeli, et sina ei saa mitte milleski süüdi olla.

Sa oled passiiv-agressiivne

Sulle lausa meeldib teha torkavaid kommentaare stiilis: “Ma olen üllatunud, et sul selline asi seljas on. Tavaliselt sa küll oma välimusega eriti vaeva ei näe…” Sa teed enda meelest komplimendi, aga tegelikult on see väga haavav.

Sa ei oska kedagi kuulata

Kellelgi on probleem? Saagu siis ise hakkama, sest sinu mured on ju palju suuremad, palju raskemad ja ainult nendega peaks tegelema. Sa ei viitsi teisi kuulata ega aidata, sest sa ei tunne, et sa peaksid seda tegema.

Sa ei võta teiste inimeste tundeid tõsiselt

Kui keegi on kurb või masenduses, teed sa tema tundeid maha, sest sinu meelest on imelik, et keegi võib nii mõttetu asja pärast kurbust tunda. Ainult sina võid mõnikord kurb olla ja pisaraid poetada, sest sinu mured on ju ikkagi kõige olulisemad.

Sa ei kontrolli oma käitumist

Sulle on pidevalt tehtud märkusi selle kohta, et teatud seltskonnas käitud sa väga imelikult ja teistel on sellepärast halb, aga sind see ei huvita ja sa arvad, et hoopis nemad peaksid ennast muutma? Tõenäoliselt on asi ikkagi sinus…

Allikas: Fatherly