1. Naerata ja mõtle seda päriselt. Tee seda isegi siis, kui sa tunned, et väga ei tahaks. Kui näed teisi inimesi sulle vastu naeratamas, on sul palju lihtsam leida põhjus päriselt rõõmus olemiseks. Vaata ennast peeglist. Sa näed palju kenam välja, kui sa naeratad, kas pole?

2. Tee inimestele komplimente. Kui sa arvad, et kellelgi on seljas ilus särk, ütle seda talle! Sa ei tea kunagi, kelle päeva sa võid rõõmsaks muuta ja siirad komplimendid jäävad inimestele meelde.

3. Mõtle positiivseid mõtteid. Kõige olulisem, mida mõelda, kui sul on halb päev olnud ja tundub, et halvad asjad aina juhtuvad ja juhtuvad edasi, on mitte see, et miks kõik halb minuga juhtub, vaid: "mida see olukord mulle praegu õpetada püüab?"

4. Käi trennis. Vaimse ja füüsilise maailma vahel peab valitsema tasakaal ja kui sa lased oma füüsilise poole käest, ei suuda sa kuidagi mõelda häid mõtteid.

5. Kasuta duši all käimist rohkemaks kui keha pesemiseks. Kujutle, et lased soojal veel pesta ära kogu oma negatiivsuse. Võta hetk, et tunnetada vett oma kehalt voolamas ja mõtle, et nüüd oled kõigest toksilisest vaba.

6. Tee vahepeal sotsiaalmeedia puhastust. Ära jälgi seal inimesi, kes sulle hästi ei mõju. Miks sul üldse on vaja pidevalt vahtida, kuidas võõrastel inimestel läheb? See kõik on ju lõppude lõpuks näitlemine, mitte päriselu.

Allikas: Well + Good