Asjade suureks puhumine

Mees jättis oma sokid vedelema või unustas nõud pesta ja sina arvad, et arukas mõte on korraldada sellepärast mitu tundi kestev tüli, et talle ikka koht kätte näidata? Tegelikult ei ole sellel eriti mõtet, see lõhub teie suhet ega anna mehele vajalikku õppetundi.

Alati halvima arvamine

Kui sinu kallim on õhtul kaua pidutsemas, siis sa eeldad kindlasti, et ta petab sind või vähemalt unistab sinu petmisest. Enamikel juhtudel on tal aga oma sõpradega tore ja lõbus olla ning ta on lihtsalt kaotanud ajataju, mis ei tähenda, et ta sind petaks.

Sildistamine

Kui sa kutsud oma kallimat lohakaks ja laisaks, sest ta mõnikord unustab midagi tegemast, siis see ei ole sinust kena, sa õõnestad tema enesehinnangut ja keegi ei taha sellise inimesega koos olla. Pigem võiks proovida probleemile läheneda positiivsest küljest.

Teise inimese süüdistamine

Alati, kui teie suhtes ilmneb mõni uus probleem, süüdistad sa oma teist poolt ja unustad täielikult, et igal tülil on kaks osapoolt. Ehk tasuks vahelduseks peeglisse vaadata ja mõelda, kas sina ikka oled nii ingellik nagu sa arvad ennast olevat?

Eeldamine, et kõik peab alati aus olema

Elu ongi ebaõiglane ja vahel veab mõnel inimesel rohkem ja teisel jällegi vähem. Kui sinu kallim sai töö juures palgatõusu, aga sinul pole seda veel niipea lootustki saada, ei ole see mingisugune õigustus, et tema üle mitte rõõmustada. See oleks ülim egoism.

Arvamus, et sinul on alati õigus

Mitte ühelgi inimesel ei ole alati õigus. Paljud naised on arvamusel, et lihtsalt sellepärast, et nad on naised, on neil alati õigus, aga see on absurdne. Te ei pea igas tülis isegi kokku leppima, kummal nüüd õigus on, oluline on saavutada kompromiss.

Allikas: YourTango