Unenäod surmast

Harrington selgitab, et paljude inimeste unenägude keskmeks on viimasel ajal surm, sest inimesed kuulevad iga päev, kui paljud on jälle koroonaviiruse tõttu surnud. Seda on raske vältida, sest need arvud on igal pool ja et teadlik olla, ongi vaja sellega kursis olla. See kõik jätab aga jälje alateadvusesse, mistõttu inimesed näevadki rohkem surma unes.

Unenägudes troonib hirm

Mitmed inimesed kinnitavad, et alates eriolukorrast on nad tihti oma unenägudes kokku puutunud oma suurimate hirmudega, näiteks kõrgelt alla kukkumisega või ämblikega. “See on väga loogiline, sest praegu ongi hirmutav aeg ja päevasel ajal kogetud emotsioonid jäävad meie alateadvuse emotsionaalsesse osasse ja avalduvad öösel teisel kujul,” räägib Harrington.

Unenäod koroonaviirusest

Mida rohkem sa päevasel ajal selle peale mõtled ja sümptomeid ette kujutad, seda tõenäolisemalt näed seda ka unes, sest enamik inimesi mõtleb viiruse ja haigestumise peale rohkem kui eales varem.

Unenäod reetmisest

Kuna paljud inimesed on praegu kaotanud oma lähedasi ja enamik kardab nii enda kui kallite pärast, on loomulik, et inimesed on kasvõi vaimses mõttes hakanud rohkem teineteise peale lootma ja kartus, et lootus puruneb, ilmneb unenägudes. Kuna mitmed inimesed ei võta olukorda tõsiselt, paneb see muretsema neid, kes reegleid järgivad ja nad tunnevad end reedetuna.

Allikas: Daily Mail