Tuleviku ootamine

“Ma olen õnnelik siis, kui…” on kõige mõttetum vabandus üldse. Kui me soovitu saame, võime korraks õnne tunda, aga sama kiiresti see ka kaob. Õnnelik tasuks olla kohe, nüüd ja praegu.

Kodus passimine

Oma eluga rahulolematud inimesed ei ole rahul mitte millegagi. Nad ei taha eriti teistega suhelda, ei ole rahul sellega, mida pakutakse kinos, teatris, pargis või restoranis, ja sellepärast tundub neile, et lihtsam ja toredam on kodus istuda.

Enda nägemine ohvrina

Ükskõik mis, aga nemad ei ole küll kunagi milleski süüdi. Nad on alati ohvrid, kellele on terve elu liiga tehtud.

Tohutu pessimism

Isegi, kui neil on olnud hea päev, ei suuda nad leida selles mitte midagi positiivset. Ikka on alati kõik valesti. Alati on midagi, mille üle viriseda.

Vingumine

Õnnetud inimesed vinguvad iga asja üle. Ka siis, kui kõik on nende ümber hästi. Neile lausa meeldib negatiivsust levitada.

Asjade suureks puhumine

Kui midagi väikest juhtub, mis ei olnud nende peas välja mõeldud ideaalses plaanikeses, lööb see nende maailmapildi täiesti segamini. Kõik peab olema alati nii, nagu nemad tahavad. Kui juhtub midagi plaanivälist, on see nende jaoks katastroof.

Tahtmatus areneda

Ehkki nad vinguvad, on õnnetud ja eluga rahulolematud, ei tee nad ka mitte midagi, et oma mustast august välja ronida. Tekib tunne, et tegelikult nad ongi oma õnnetus olukorras õnnelikud.

Allikas: Inc.