Mis lubadused need on, mida inimesed tavaliselt annavad ja mis kuidagi täide ei lähe? Enamasti on need väga ebareaalsed ja sellepärast see ei õnnestugi. Me kõik teame lähedasi, kes ütlevad vana-aastaõhtul suure suuga, et järgmisel aastal võtavad 20 kilo alla, hakkavad käima iga päev jooksmas, ei võta rämpstoitu enam suu sissegi…

Kui sellised muutused ei ole sinu tavapärasele elustiilile ligilähedased, siis on ju ilmselge, et keegi meist ei suuda sellist radikaalset muutust läbi viia.

See muidugi ei tähenda, et unistada ei võiks suurelt, aga eesmärgid peavad olema realistlikud, muidu on kõik juba enne algust hukule määratud.

Kui sina andsid vana-aastaõhtul järjekordse väga suure lubaduse, siis pea nüüd hetkeks hoogu. Kas sa oled sellist lubadust ka eelmistel aastatel andnud? Kuidas see õnnestunud on? Kui ei ole, siis ei ole ju mõtet eeldada, et sa sellel aastal niivõrd suure eesmärgiga hakkama saaksid.

Pigem mõtesta oma eesmärgid endale nüüd ümber. Kui sul on üks väga suur eesmärk, siis tee see piltlikult öeldes tükkideks. Proovi alguses saavutada see kõige esimene samm, ja siis on sul jõudu ka järgnevateks.

Näiteks võiksid sa alustada iseendasse uskumisega ja enda kiitmisega. Kui sul on endast väga halb arvamus, ei ole sinus piisavalt jõudu saavutada suuri eesmärke. Kui sa tunned ennas aga oma kehas ja mõtetes hästi, tahad sa kaugemale pürgida, et elu läheks veelgi paremaks.

Kui sa aga tunned, et miski hoiab sind tagasi, leia see ja kõrvalda oma elust, sest teistmoodi pole kahjuks võimalik edasi liikuda.

Muuda oma ebarealistlikud eesmärgid päriselt teostatavateks ja täiskäigul edasi!

Allikas: DailyMail