Need on viis käitumishoiakut, mida ei tohi taluda. Meil kõigil on aeg-ajalt negatiivne hoiak, sellepärast ei tohiks ka teistelt oodata, et nad oleksid täiuslikud. Aga kui su lähedaste seas on keegi, kelle käitumine ja hoiak on pidevalt mürgine, peaksid sa kaaluma sellest inimesest eemaldumist.

Kuulujutud

Väldi selliseid suhteid, mis keerlevad ümber kuulujuttude. Nagu ütles Eleanor Roosevelt: "Suured inimesed räägivad ideedest, keskmised sündmustest ja väikesed teistest inimestest."
Kvaliteetne suhe on rajatud ideede vahetustele ja tunnetele, see aitab meil areneda, kasvada ja oma unistusi täide viia.

Halvad ja solvavad märkused

Eriti juhul, kui nad on nii peenelt öeldud, et sa alles hiljem sellest aru saad. Kuidas ka ei oleks, igasugune negatiivsus sinu aadressil võib tulla ainult isikult, kellel endal on negatiivne energia.

Konkurents

Kvaliteetset ja vajalikku abi võivad pakkuda sulle ainult need inimesed, kes rõõmustavad sinu edu üle ja ei muretse omaenda edu pärast. Ainus konkurent endale peaksid sa ise olema.

Ühepoolne suhe

On inimesi, kes annavad endast elumärki ainult siis, kui sa neile vajalik oled või kes nõuavad, et asjad peavad tehtud saama just nii, nagu nemad seda tahavad. Hea suhe aga seisneb vastastikusel austusel ja kompromissidel.

Vigade ja puuduste nina alla hõõrumine

Kui su lähedaste seas on keegi, kes räägib sinust alandavaid lugusid või kes jagab sinust inetuid pilte sotsiaalmeedias, siis see võib kõigutada tugevalt sinu enesekindlust. Head sõbrad ja kaaslased keskenduvad su headele külgedele ja ei tee meelega sulle haiget.

Kui sa tunned, et sa oled suhtes toksilise inimesega, peaksid sa kaaluma temast eemaldumist. Isegi, kui sa ei taha seda suhet täielikult lõpetada, peaksid sa paika panema piirid ja pühenduma rohkem neile, kes sind austavad ja armastavad.

Sa väärid olla õnnelik ja austatud. Sa pead eemalduma neist, kes sind õnnelikuks ei tee ja kes sind ei austa.

Allikas: Kodused Lood