Öösel välja nutetud emotsioonid tagavad selle, et enamik inimestele jääbki mulje, et tal on kõik korras. Ta jätkab oma igapäevaste toimetustega ja ei jäta midagi lahkumineku tõttu tegemata. Alles siis, kui tugev naine on valmis, avab ta end mõnele oma lähedasele. Ta teab, et ta valu ei võta keegi teine ära ja seetõttu kaob ka vajadus liigse tähelepanu ja haletsuse üle.

Tervenedes ja kui tunneli lõpust vaikselt valgus paistma hakkab, teab naine, et see on tema tahtejõu ja pingutuste magus vili. Treening, kvaliteetaeg sõbrannadega, joonistamine, maalimine ja teised meelepärased tegevused aitavad leinast edukalt üle saada.

Valu pole nauditav, aga seda saab rakendada kui edasiviivat jõudu unistuste saavutamiseks.

Murtud südamega tugev naine ei otsi draamat, vaid pigem elu õppetunde. Ta ei lähe tagasi suhtesse, mis teda lõhkus, sest ta teab, et õnn tuleb edasi liikumisest.

Ta annab endast parima, et andestada oma eksile. Läbi lahkumineku õpib ta tundma paremini iseennast ja oskab seada ootusi tulevasele suhtele ja partnerile.

Tugeval naisel on raske uuesti armuda ja usaldada, sest tal on raske hoomata, kuidas ta antud olukorda ette ei osanud näha. Läheb aega, enne kui ta on uuesti piisavalt julge ja haavatav, et taas armuda. Samas see naine teab, et ta pole igavesti hirmunud, sest armastuse võimas energia kaalub hirmu üle.

Vähehaaval loksub kõik tagasi paika ja julge naine jalutab südamevalust välja tugevama ja teadlikumana kui kunagi varem, olles rõõmuga valmis tervitama uut inimest, kelle elu ta teele saadab.

Allikas: Thought Catalog